• A&G s'incorpora José María Úbeda, excap de Tresoreria i Inversions de SegurCaixa Adeslas
abante a&g banqueros
Abante, A

Abante reforça el seu equip d'assessors financers amb dos professionals sènior: Ramón Fernández i José Brujó. El primer va treballar durant molts anys a Crédit Agricole i procedeix d’ACCI Capital. El segon ha treballat per Merrill Lynch, Credit Suisse i Brightgate Capital. Per la seva banda, A&G Banca Privada ha fitxat José María Úbeda, fins a la data cap de Tresoreria i Inversions de SegurCaixa Adeslas. Tots ells a Madrid.

Les banques privades independents intenten guanyar quota de mercat a Madrid. Les incorporacions d’Abante, que gestiona gairebé 3.000 milions d'euros en el conjunt d'Espanya, i A&G, que és responsable de 10.000 milions, es produeixen a la capital, una plaça on el mercat de banquers privats i assessors financers està a l'alça.

Els grans bancs, les asseguradores, els grups estrangers i els independents fa diversos anys que estan robant equips d'assessors uns als altres.

Abante té a prop de 100 consellers financers en plantilla, més de la meitat del total dels seus empleats, que ascendeixen a 192. Fernández té més de 20 anys d'experiència en banca corporativa i mercat de capitals. Ha treballat per a Bank of America, Crédit Agricole, Conduit Capital Markets, Newedge Société Générale i ACCI Capital. Per la seva banda, Brujó també compta amb més de dues dècades d'experiència en gestores d'inversió i banca privada. Ha passat per Merrill Lynch, Credit Suisse, Brightgate Capital, Pictet i Venture Capital K Fund.

Mentrestant, A&G està format per més de 170 empleats, dels quals 71 són banquers. Úbeda també fa més de 20 anys està al mercat. Ha estat en entitats com Medco Shipbrokers, ING Lease, Gestiohna Disseny Patrimonial i SegurCaixa Adeslas (grup Mutua Madrileña).

EXPANSIÓ A ANDALUSIA D’ABANTE I NOU CONSELLER DELEGAT D'A&G

Després de la tornada de l'estiu,Abante va fitxar per a la seva nova oficina de Màlaga Rafael Romero com a director, fins a aquest moment director d'Inversions d’Unicorp, la banca privada d'Unicaja Banc. Abante espera arribar a prop de 100 milions en actius sota gestió en aquesta província i 300 milions en el conjunt d'Andalusia en un termini curt de temps.

Setmanes més tard, a finals de setembre, A&G va crear per primera vegada en la seva història el lloc de conseller delegat, càrrec per al qual va nomenar Gonzalo Rodríguez-Fraile, que serà efectiu a partir del proper 1 de gener de 2019. Rodríguez-Fraile és un dels seus membres més antics i un dels seus principals directius.

Noticias relacionadas

contador