trump-debat-televise-biden

El president dels EUA, Donald Trump, ha reprès la campanya per a les eleccions del 3 de novembre després de recuperar-se de coronavirus. El republicà no ha escatimat en insults contra els seus rivals i s'ha dedicat a rebaixar la gravetat de la pandèmia en les seves intervencions públiques, a mesura que la carrera per les eleccions s'acosta a estats clau.

En concret, Trump ha qualificat de "ximples bastards" a la cadena de notícies CNN, a la qual acusa de sobredimensionar l'epidèmia de coronavirus per atemorir a la gent i evitar que surti a votar en les eleccions presidencials del 3 de novembre, segons recull Europa Press.

"Poses la CNN i només cobreixen la pandèmia. COVID, COVID, pandèmia, COVID, COVID, COVID,... Sabeu per què? Estan intentant evitar que la gent vagi a votar. La gent no s'ho creu, CNN. Sou uns ximples bastards", ha afirmat Trump durant un acte electoral a Arizona amb centenars de simpatitzants, molts d'ells sense màscara.

És la segona vegada en el mateix dia que Trump intenta rebaixar la gravetat de l'epidèmia. En una trucada telefònica amb personal de campanya ha assenyalat que "la gent està cansada de la COVID". "S hi haurà pics, si no hi haurà pics. Si hi haurà vacunes. Amb o sense les vacunes, la gent està cansada de la COVID", ha dit. "Tinc els mítings més grans que hagi tingut mai i tenim COVID. La gent està dient que la deixin en pau. Deixeu-nos tranquils. Estan cansats del tema", ha afegit.

Noticias relacionadas

contador