nancy pelosi
Flickr

La Cambra de Representants dels EUA va votar a la matinada de dissabte a favor d'aprovar el paquet d'ajuda a la pandèmia d'1,9 bilions de dòlars del President Joe Biden, un pas important cap a la promulgació de la primera prioritat legislativa de la nova administració, ja que les devastadores conseqüències de la propagació de la Covid-19 han deixat els nord-americans en extrema necessitat d'estímuls.

El resultat final de la votació va ser de 219-212. Dos demòcrates van trencar files i van votar en contra del projecte de llei: Kurt Schrader d'Oregon i Jared Golden de Maine. El projecte de llei no va ser aprovat amb suport bipartidista, ja que cap republicà va votar a favor, segons informa CNN.

Ara que el projecte de llei ha estat aprovat per la Cambra de Representants, passarà a Senat, on s'esperen complicacions, ja que es preveu que la cambra alta elimini una disposició de la llei que augmenta el salari mínim federal, després que el parlamentari del Senat es pronunciés en contra d'incloure'l segons el procediment conegut com reconciliació, que els demòcrates del Senat estan utilitzant per aprovar el projecte de llei amb una majoria simple. El projecte de llei hauria de tornar a la Cambra de Representants per una votació separada abans que pogués arribar a Biden per ser signat com a llei.

Noticias relacionadas

contador