Notícies de Últimes notícies

ep sergi sabri erc 20180115133110

ERC afirma que ir a Estrasburgo es "idea de JxCat" y critica los reproches recibidos

BARCELONA, 13 (EUROPA PRESS) El portavoz de ERC, Sergi Sabrià, ha asegurado este martes que la decisión del presidente del Parlament, Roger Torrent, de buscar el amparo del Tribunal Europeo de Derechos Humanos (TEDH) a la investidura de Carles Puigdemont es "idea de JxCat" y ha lamentado que este grupo haya criticado la propuesta.

Un juez archiva cinco denuncias por colgar carteles del 1-O

BARCELONA, 13 (EUROPA PRESS) El Juzgado de Instrucción 3 de Cornellà de Llobregat (Barcelona) ha archivado cinco denuncias contra cinco personas por colgar carteles de difusión del referéndum del 1-O, ha informado el colectivo de abogados Drets en un comunicado.

ep edificio indra

Saudita Air Navigation Services s'adjudica a Indra la modernització de la gestió del trànsit aeri a l'Aràbia Saudita

El proveïdor de serveis de navegació Saudita Air Navigation Services (SANS) ha encomanat a Indra un projecte per implantar un sistema de nova generació que ordenarà el trànsit aeri de tot el país i contribuirà a multiplicar el nombre de vols que pot gestionar. El projecte, que s'estendrà durant els propers tres anys fins al 2020, s'emmarca dins del pla Vision 2030 del Regne per diversificar la seva economia i convertir el turisme en palanca de creixement.

Obertura en Wall Street: Dow Jones: -0,46%; S&P 500: -0,43%; Nasdaq: -0,39%