cbwallstreetsombra

Es manté la forta tendència alcista dels mercats nord-americans.

Aetna fa dues setmanes que s’està corregint dins de la seva tendència alcista principal. El seu aspecte tècnic és molt bo, per la qual cosa creiem que per aquests preus (170 dòlars) el més normal és que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. Sens dubte és un valor que no hauríem de perdre de vista durant les properes sessions.

Ametek ha caigut fins al voltant del suport dels 72 dòlars, preus on presenta un important nivell de suport. Les alces que vam poder veure aquest dilluns ens fan pensar en una continuació de les pujades. No hem d'oblidar que la seva tendència a mitjà i llarg termini és clarament alcista i que el més normal és que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 85 dòlars.

CSX acaba dilluns amb unes pujades del 4,46% després d'aconseguir subjectar-se per sobre del suport dels 48 dòlars. El valor vol tornar a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions si bé per confirmar una continuació de la tendència alcista principal, hauríem d'esperar que aconsegueixi superar la resistència dels 60 dòlars.

contador