ep logo de twitter
Monika Skolimowska/zb/dpa - Archivo

Twitter ha disparat el nombre d'usuaris per la pandèmia de coronavirus i ha arribat a 166 milions d'usuaris diaris monetitzables durant el primer trimestre, creixent un 23,9% aquest últim any, encara que va registrar pèrdues de 8,4 milions de dòlars (7,7 milions d'euros) per la caiguda de la publicitat.

  • 53,70$
  • 0,66%

La xarxa social ha publicat els seus resultats econòmics aquest dijous i ha informat que durant el primer trimestre va arribar a 166 milions d'usuaris monetitzables diaris, xifra que representa un increment del 23,9% respecte dels 134 milions del primer trimestre de 2019.

Això representa el major increment interanual de la dada en tota la història de la companyia, que va augmentar la seva base d'usuaris diaris en 14 milions respecte de l'últim trimestre de 2019.

El creixement d'usuaris es produeix a tot el món, i ha estat de més del 10% anual als deu principals mercats del món, amb un augment als Estats Units del 17% i a nivell internacional del 26%.

"Hem aconseguit el nostre creixement anual més fort de mDAU (monetizable daily activi users)", va celebrar Jack Dorsey, cofundador i conseller delegat de Twitter, per a qui "en aquest moment difícil, el propòsit de Twitter està demostrant ser més vital que mai". "Estem ajudant el món a mantenir-se informat, y proporcionant una forma única d'unir les persones per ajudar o simplement entretenir-se i recordar-se mútuament", va subratllar.

RESULTATS ECONÒMICS

La facturació de Twitter entre gener i març de 2020 va arribar a 807,6 milions de dòlars (741 milions d'euros), un 2,6% més que un any abans, amb un creixement del 3% dels ingressos publicitaris, fins a 682 milions de dòlars (626 milions d'euros), mentre que els ingressos per venda de dades i llicències van sumar 125 milions de dòlars (115 milions d'euros), un 17% més.

Els ingressos de Twitter als Estats Units van créixer un 8%, fins a 468 milions de dòlars (429 milions d'euros), mentre que els ingressos de la companyia a nivell internacional van disminuir un 4%, fins a 339 milions de dòlars (311 milions d'euros).

No obstant això, els costos i despeses de la multinacional durant el primer trimestre van augmentar un 17,6%, fins a 815 milions de dòlars (748 milions d'euros).

El director financer de Twitter, Ned Segal, va explicar que la companyia està enfocant les seves prioritats cap als productes que generen ingressos i cap a la reducció de les despeses de creixement. "Els productes d'ingressos han estat elevats a la nostra màxima prioritat, ja que l'actual entorn valida i genera fins i tot una urgència major respecte de formats d'anuncis de resposta més directa", va apuntar.

Noticias relacionadas

contador