ep nintendo switch 20170901173107
NINTENDO

Les accions de Nintendo han caigut un 3,5% després d'anunciar l'ajornament del llançament d'un dels videojocs més esperats per la seva consola Switch: el nou Animal Crossing que arribarà al mercat sota el nom New Horizons.

Malgrat ser la companyia que més novetats ha presentat durant la conferència de l'E3, els inversors castiguen aquest retard d'un videojoc que té previst arribar a Nintendo Switch el 20 de març de 2020, en lloc de finals d'aquest 2019.

Els analistes consultats per CNBC esperaven que el llançament d'aquest joc fos un dels catalitzadors de l'acció en impulsar les vendes de la consola Nintendo Switch. Finalment, els inversors hauran d'esperar més del compte a que això es produeixi.

El primer Animal Crossing, que va arribar al mercat sota el títol Wild World disponible per a la consola Nintendo DS, és un dels jocs més venuts de Nintendo fins al dia d'avui amb més d'11,7 milions d'unitats venudes a tot el món.

Una xifra que, tot i això, el situa molt per sota del més venut de la companyia: el New Super Mario Bros, que ha venut 30,8 milions de jocs fins a la data.

La conferència de Nintendo durant l'E3 va estar també protagonitzada per l'anunci de la seqüela del Zelda: Breath of the Wild i del Luigi 's Mansion 3, que han estat rebuts també amb bon grat entre crítica i públic.

Noticias relacionadas

contador