chipstime avis sur le marche du streaming

Netflix, Prime Video i HBO dominen la reproducció en continu a Espanya. Però tenir contractades totes aquestes plataformes surt per un pic, més encara quan el preu ha augmentat considerablement en els darrers anys. En concret, una subscripció a una d'aquestes plataforma de vídeo costa de mitjana 8 euros al nostre país. I el seu preu ha augmentat una mitjana de 3 euros o un 30% en els darrers set anys.

El preu de les subscripcions a plataformes de reproducció en continu de vídeos ha augmentat durant els darrers anys, les possibles raons podrien incloure l'augment del cost d'adquirir drets de transmissió de contingut, l'augment de la demanda per part dels usuaris, la necessitat d'invertir en la infraestructura i el desenvolupament de noves funcionalitats. Altres factors de cost que puguin afectar la indústria de la transmissió de contingut, la qual segueix en apogeu, expliquen a HelloSafe.

El 79% del mercat espanyol de reproducció en continu és dominat per Prime Video, Netflix i HBO. Segons l'anàlisi, pel que fa a Netflix, la subscripció premium que ofereix connectar quatre dispositius de manera simultània ha passat de costar 11,99 euros el 2015 a 17,99 euros mensuals avui dia, xifra que representa un augment del 50% .

Cal assenyalar que per mantenir una oferta de valor agregat, a partir del 2022, Netflix ofereix una opció de subscripció més econòmiques, la qual consisteix en un pla bàsic amb anuncis. Els usuaris que estiguin disposats a veure anuncis per pagar mensualitats més barates pagaran 5,49 euros mensuals.

A finals del 2022 i inicis del 2023, una plataforma de reproducció en continu costa de mitjana 8 euros. Algunes subscripcions que tenen ofertes més econòmiques pot ser perquè els darrers llançaments de pel·lícules o sèries disponibles a la plataforma requereixen un pagament addicional, o bé, es tracti d'una subscripció que permeti a la plataforma transmetre anuncis durant la transmissió.

Noticias relacionadas

contador