netflix mando tv nueva

El nou pla de subscripció amb publicitat de Netflix no acaba de convèncer els usuaris i les accions de la companyia se'n ressenten davant aquest sentiment. Després de desplomar-se un 8,63% a la sessió borsària de dijous, els títols de l'entitat avancen posicions aquest divendres pujant al voltant d'un 1% a Wall Street.

  • 554,11$
  • -0,96%

La companyia de Cupertino avançava el mes de novembre passat un servei amb anuncis, més barat, amb què pretenia atraure més subscriptors. Tot i això, els resultats no l'estan acompanyant i l'entitat no està complint amb les garanties d'audiència fetes als anunciants, cosa que els permet recuperar els seus diners per anuncis que encara no s'han publicat, segons les informacions de 'Digiday'.

"Els informes suggereixen que a alguns anunciants se'ls han ofert reemborsaments perquè Netflix no ha entregat les xifres d'audiència esperades", assenyalen des d'AJ Bell.

L'informe donat a conèixer per Digiday avança que Netflix s'ha quedat curt en aproximadament un 20% en termes d'audiència promesa, d'acord amb allò que han revelat executius de l'empresa.

El nivell bàsic de Netflix inclou una mitjana de quatre a cinc minuts d'anuncis cada hora, però no dona als usuaris la capacitat de descarregar pel·lícules i sèries de televisió. Inicialment, i, a causa de les restriccions de llicència, tan sols un nombre limitat de sèries de televisió i pel·lícules estan disponibles, cosa que ha decebut els usuaris.

"Malgrat tenir alguns programes de renom que s'han convertit en punts de discussió més frescos a l'oficina ia les xarxes socials, com Dimecres i el documental de Harry i Meghan, les taxes de registre al nivell de subscripció dirigit per anuncis aparentment no han estat a l'alçada", afegeixen a AJ Bell.

Netflix va decidir el llançament d'un servei més barat i amb publicitat després de perdre subscriptors als dos primers trimestres d'aquest any. La companyia té al voltant de 221 milions de subscriptors a tot el món, la qual cosa la converteix en el servei de reproducció en directe més gran del món.

"L'inversor multimilionari Bill Ackman de Pershing Square es va desfer de la participació de la seva companyia en Netflix tan aviat com es va anunciar el pla de publicitat, dient que el seu model de negoci havia canviat pel fet que els ingressos per publicitat eren impredictibles. Moltes persones es van burlar d'Ackman després que el preu de les accions de Netflix es disparés, però ara no es veuen tan intel·ligents", analitzen a AJ Bell.

Noticias relacionadas

contador