liberbankcb3

Liby, el nou assessor virtual de Liberbank basat en intel·ligència artificial, ha començat a funcionar amb el propòsit d'oferir als clients un nou canal d'interacció que millori el servei personalitzant, tant pel que fa a la relació com a l'estalvi de temps.

  • 0,28€
  • 1,72%

Liby s'ha desenvolupat emprant tècniques d'intel·ligència artificial per a la creació de converses amb els clients de la mà de la innovació de Google. La transformació digital de Liberbank es basa en el concepte “human centric”, l'enfocament del qual és important perquè constitueix una interfície humana de conversa natural mitjançant NLP (Natural Llenguatge Processing).

La fase inicial de funcionament del nou assessor virtual de Liberbank es divideix en dos àmbits: la targeta Liberbank PlayStation i la gestió de cita prèvia a oficines. De cara al futur, Liby es desenvoluparà com a canal en successives fases per a, a més de respondre a preguntes d'àmbit general i públic, incorporar funcionalitats relacionades amb operativa bancària, així com recomanacions personals i fins i tot banca per veu.

Els beneficis que suposarà la implantació de l'assessor virtual són els següents: augmentar el coneixement dels seus clients i les seves necessitats, millorar l'experiència de client i la interacció i perfeccionar els canals existents de manera que siguin més eficients.

El desenvolupament de Liby s'emmarca en l'estratègia de Liberbank d'abordar l'evolució del negoci bancari amb un model de banca oberta (open banking). Aquesta estratègia està basada en la cooperació amb socis de referència i líders en noves activitats. Es va posar en marxa el 2017 i des de llavors Liberbank ha tancat acords amb grans empreses com JP Morgan en matèria de fons d'inversió i gestió de l'estalvi a llarg termini; amb la fintech October en matèria de crowdlending, i amb Sony Interactive Entertainment amb estratègia comuna de disseny i comercialització de productes i serveis financers amb la marca comercial PlayStation® (PS).

Noticias relacionadas

contador