• Duolingo segueix sent el rival que cal batre
ep ataquesphishingveranolos smartphones
PANDA SECURITY

Babbel, la popular empresa emergent alemanya per aprendre idiomes, ha acabat de cristal·litzar el seu rendiment al mercat nord-americà doblant les seves vendes respecte a l'any anterior amb xifres que estan cada vegada més a prop d'eclipsar les del seu fins ara mercat principal, Europa central.

L'aplicació de mòbil fundada a Berlín competeix amb el model de la nord-americana Duolingo, basat en la subscripció gratuïta a canvi d'incloure publicitat entre els seus continguts. "Sabem que el mercat nord-americà és prou gran perquè hi creixem durant força temps", ha afirmat el CEO i cofundador de Babbel, Markus Witte.

“Sabem que el mercat nord-americà és prou gran perquè hi creixem durant força temps"

Perquè Babbel aconsegueixi desxifrar finalment el mercat nord-americà, ha estat clau la contractació de Julie Hansen per dirigir la campanya de vendes als Estats Units. Segons la pròpia empresa emergent alemanya, les seves vendes "hi han augmentat un 140% durant la segona meitat de 2017". A més, la companyia apunta que al gener de 2018 es van comptabilitzar 70.000 noves subscripcions als Estats Units, en comparació amb els 40.000 registrat a l'agost de 2017.

De fet, les vendes als Estats Units van superar a les d'Europa central al desembre de 2017 i aspira a convertir-se en el major mercat de Babbel, segons la companyia que es nega a revelar els seus ingressos per motius de competència. Tot i la clara millora del seu rendiment, Duolingo segueix ostentant 10 vegades més usuaris al mercat nord-americà que Babbel.

A escala mundial, Duolingo triplica el nombre de visitants únics (al voltant dels 20 milions) en comparació amb els gairebé 8 de Babbel durant els últims tres mesos analitzats per Similar web. Per la seva banda, Witte va assegurar a 'Reuters' que: "Hi ha hagut altres companyies per aprendre un idioma al mercat nord-americà més o menys reeixides que nosaltres, però ningú no ha invertit en l'aprenentatge real, normalment només estan interessats en com vendre un producte i promocionar-lo".

contador