apple compte se lancer des 2024 dans la production de voitures electriques

Apple no té sostre. Ha despuntat aquest dilluns en borsa per sobre del 3%, superant tots els rècords possibles. A hores d'ara se situa el seu màxim històric als 153,49 dòlars per acció, xifra que es tradueix en una capitalització borsària de 2,531 bilions de dòlars.

  • 169,91$
  • 0,53%

Aquestes alces s'estan aconseguint en un context de pujades generalitzades al Nasdaq, amb Amazon per sobre del 2% i Microsoft, a l'1,3%. De fet, l'índex tecnològic ha tancat per sobre dels 15.200 punts i a màxims.

La companyia més valuosa del món augmenta la seva valoració per moments en el dia durant el qual s'han conegut dues notícies relacionades amb ella.

La primera, l'adquisició que ha fet de Primephonic, un servei de música clàssica per reproducció en continu. La intenció d'Apple és llançar una nova aplicació que tingui com a base l'actual, afegint-li noves funcionalitats. Això sí, els usuaris deixaran de gaudir dels serveis a partir del 7 de setembre fins al llançament del nou programari.

D'altra banda, s'ha conegut que el nou iPhone tindrà un xip que permetrà les trucades per satèl·lit. Això ha esquitxat Globalstar, una companyia que ofereix serveis en aquest sentit i que s'ha desbocat en borsa amb revaloritzacions del 60%, ja que es rumoreja que les dues companyies podrien arribar a un acord.

Noticias relacionadas

contador