mark-zuckerberg-fundador-facebook
Reuters

A Facebook li continuen sortint enemics. Els de Mark Zuckerberg afronten ara una multa de fins a 5.000 milions de dòlars als EUA per la normativa antimonopoli del país, segons informa el WSJ.

  • 496,10$
  • 2,98%

La CFC (Comissió Federal de Comerç) porta més d'un any investigant a la popular xarxa social i, quan encara falta per conèixer la seva decisió final, Facebook continua lliurant-li documents per acreditar que sí que ha respectat la llei antimonopoli.

Per a això, el propi conseller delegat i cofundador del colós tecnològic, Mark Zuckerberg, ha anat a testificar i respondre les qüestions plantejades per la Comissió, que haurà de demostrar davant el sistema judicial dels EUA que la xarxa social ha incomplit les normes.

Aquest no és l'únic front obert de Facebook. La companyia també afronta una altra possible sanció de la Comissió Federal de Comerç en relació a la privacitat dels usuaris de la plataforma. En concret, per l'escàndol de Cambridge Analytics que va comportar la filtració de dades de 50 milions d'usuaris.

Noticias relacionadas

contador