elon-musk

Elon Musk torna a ser notícia. L'excèntric conseller delegat de Tesla va renunciar aquest dilluns als seus càrrecs a la companyia... a través del seu perfil personal de Twitter.

  • 162,13$
  • 12,06%

Musk justifica la seva decisió afirmant que volia veure "què passava", encara que tan sols 90 minuts després, publicava una nova piulada en què reprenia el seu càrrec de president per "no confondre les autoritats".

El conseller delegat de la companyia volia comprovar "què passaria"

El CEO de Tesla va haver de pagar una multa de 20 milions de dòlars a la SEC (Securitie Exchange Comission, l'equivalent a la CNMV dels EUA) i renunciar a la presidència de Tesla per als pròxims tres anys per una piulada publicada el passat 7 de agost.

En aquesta piulada, Musk revelava la seva intenció de treure la fabricant automobilística de borsa i assegurava tenir el finançament assegurat per a això.

La SEC va acusar aquell dijous Musk d'haver actuat d'una manera fraudulenta i la companyia de no haver establert un control sobre la gestió de les xarxes socials del seu president. Amb l'acord assolit amb la SEC, Musk aconsegueix mantenir el seu càrrec de conseller delegat i es compromet a renunciar al seu càrrec de president durant un termini de tres anys.

Noticias relacionadas

contador