ep recursotesla 20180723135902
EUROPA PRESS - Archivo

Tesla Motors ha donat un important senyal de debilitat després de perforar la base (suport) del canal alcista pel qual s’està desplaçant el preu des de 2016.

  • 149,93$
  • -3,55%

Cosa que vol dir que el 'momentum' alcista ha quedat enrere. Ara bé, durant les últimes caigudes, almenys tenim mínims creixents. L'últim d'ells es va marcar als 252,25 dòlars. O dit amb altres paraules, qualsevol potencial recuperació dels preus en aquesta companyia passa perquè en tot moment es respecti el suport que presenta als 252 dòlars.

L'ideal, col·locar-nos a la compra als nivells de preu més propers possibles al suport que presenta als 264 dòlars, que no és altre nivell que el buit alcista de la sessió del 10 de setembre. I l’ordre de prou pèrdues últim en preus de tancament per sota dels 252 dòlars.

La setmana passada vam conèixer que el fabricant de vehicles elèctrics, que havia afrontat aquest estiu una infinitat de desafiaments, com el fallit intent de sortir de Wall Street que volia dur a terme el seu conseller delegat, Elon Musk, es troba en aquest moment "en un infern logístic", segons declarava l'excèntric fundador de la companyia. "Ho sento, estem en un infern logístic que està afectat la producció, però estem fent ràpids progressos i hauria d'estar solucionat aviat", afirmava Musk a Twitter davant la queixa d'un client per un retard en el lliurament del seu vehicle.

Noticias relacionadas

contador