walt disney dl media us usa
Flickr (PD)

La multinacional de l'entreteniment Disney ha obtingut recentment la patent d'un simulador de món virtual a l'última setmana de desembre del 2021, segons informa Coinquora.

Un cop llançat, el parc temàtic metavers oferirà atraccions interactives personalitzades als visitants. La tecnologia patentada crearia atraccions de realitat augmentada (RA) sense auriculars als parcs temàtics de Disney.

Mitjançant el seguiment dels telèfons mòbils dels visitants, aquesta tecnologia generaria i projectaria efectes 3D personalitzats als espais físics, objectes i parets propers del parc. La tecnologia patentada es va presentar davant de l'Oficina de Patents i Marques dels Estats Units (USPTO) el juliol del 2020.

Disney ja havia mostrat el seu interès en el metavers quan el seu director general, Bob Chapek, va dir que l'empresa s'estava preparant per barrejar actius digitals i físics al metavers durant la reunió de resultats del quart trimestre de la companyia el novembre del 2021. Chapek va dir: "Serem capaços de connectar els mons físic i digital encara més estretament, cosa que permet explicar històries, sense límits en el nostre propi metavers de Disney".

Actualment, hi ha 12 parcs temàtics oficials de Disney al món, que es troben als Estats Units, França, Japó, Hong Kong i la Xina. Tot i els tancaments mundials a causa de la pandèmia de COVID-19, Disney va processar un total de gairebé 17.000 milions de dòlars en ingressos amb els seus parcs, experiències i segments de productes a l'últim any.

contador