tiktok-la-maison-blanche-annonce-des-actions-dans-les-prochains-jours

ByteDance planeja llançar la OPV de TikTok a Wall Street per a guanyar-se a Washington i així evitar el veto amb el qual l'ha amenaçat la Casa Blanca. Segons informa l'agència Reuters, la companyia pretén fer-ho com més aviat millor perquè Trump avisa que el bloqueig començarà a partir de la setmana vinent.

El president dels EUA va ordenar el mes passat a ByteDance sortir de TikTok per la preocupació que les dades de 100 milions d'americans estiguessin en mans de la Xina.

Aquest dimecres, Trump va tornar a manifestar la seva oposició al fet que ByteDance sigui accionista majoritari de la popular xarxa social. Segons Reuters, totes dues parts han acostat postures però l'acord encara no ha estat aprovat pel president dels EUA.

El resultat serà TikTok Global, una companyia dirigida majoritàriament per directius estatunidencs i que comptarà amb un conseller delegat i un expert en seguretat també estatunidenc, segons la font citada per l'agència. Oracle, un altre dels seus accionistes, ha accedit a controlar un 20% de l'entitat resultant.

Noticias relacionadas

contador