inversorcbinstitucional

Coupang debutarà aquest dijous a la Borsa de Nova York. Amb un preu inicial d'entre 27 i 30 dòlars per acció, que valoraria l'empresa en 51.000 milions de dòlars. La seva sortida al Nasdaq ha aixecat l'atenció d'uns quants. Val la pena invertir en aquest 'Amazon sud-coreà'?

Daniel Yoo, de Yuanta Securities, creu que sí. "El que realment cal saber és si l'entorn empresarial de Corea i, concretament, el comerç electrònic, pot generar un gran retorn de capital que, a més, sigui rendible", explica.

"La majoria dels seus competidors no ha mostrat canvis reals de quota de mercat", apunta a continuació. Yoo es refereix als rivals de Coupang, que són Gmarket (propietat d'eBay), WeMakePrice i Naver Shopping, entre d'altres. "El fet és que Coupang s'està convertint en el 'jugador' més rellevant de país amb una quota de mercat de l'24%", postil·la.

"Crec que pot anar fins i tot a més", anticipa. "És possible que pugui fins i tot aglutinar més del 30% en uns anys", creu l'expert de Yuanta Securities. Això últim justificaria, segons ell, la valoració elevada amb la qual pot debutar la companyia.

Noticias relacionadas

contador