Tim Cook Apple
171,48$
  • -1,83$
  • -1,06%

Apple està sota la lupa de la justícia russa. El colós tecnològic està sent investigat per l'organisme regulador d'aquest país de dur a terme pràctiques monopolístiques al mercat d'aplicacions mòbils per telèfons intel·ligents. Els de Tim Cook encara no han respost a aquestes noves informacions publicades per l'agència Reuters.

Plou sobre mullat per als de Cupertino. I és que les tecnològiques com Apple estan més que mai sota l'atenta mirada de la regulació de cada país, especialment a Europa.

Però també als EUA. El 24 de juliol passat les FAANG van registrar caigudes a Wall Street després de conèixer una nova investigació antimonopoli liderada pel Departament de Justícia nord-americà. L'objectiu és "assegurar les condicions competitives de l'entorn en línia i assegurar que els nord-americans tenen accés al lliure mercat on aquestes empreses convergeixen", apunta.

I tot això va passar durant la setmana clau per a les FAANG. La majoria d'elles publiquen els seus comptes trimestrals i intentaran fer oblidar el mal gust de boca deixat per Netflix la passada setmana al sector.

Els experts coincideixen que Snap, Facebook, Amazon, Alphabet i Twitter reflectiran la incertesa per la guerra comercial, ja que són negocis que tenen més de la meitat de la seva activitat a l'exterior. I apunten que aquelles que tinguin una major diversificació del seu negoci seran les menys afectades.

Noticias relacionadas

contador