apple-acquiert-un-fabricant-de-lentilles-pour-lunettes-a-realite-augmentee
15,14$
  • 0,21$
  • 1,41%

Apple (-2%) ha anunciat aquest dilluns que retallarà la producció dels seus tres nous models d'iPhone, llançat al mercat el passat mes de setembre, segons informa el 'WSJ'.

Una retallada de producció que arriba després d'una demanda menor de l'esperada d'aquests tres nous models llançats pel colós tecnològic de Silicon Valley, que va anunciar recentment que no tornaria a fer públiques les vendes dels seus dispositius, entre els quals es troben els seus telèfons intel·ligents.

Aquests tres telèfons intel·ligents van ser llançats al mercat el passat mes de setembre

Les previsions han estat particularment problemàtiques per al model de l'iPhone XR, la producció del qual ha estat rebaixada per Apple en fins a un terç des dels 70 milions d'unitats que la companyia va encarregar als seus proveïdors produir entre setembre i febrer.

Precisament, Goldman Sachs va retallar el preu objectiu d'Apple el passat 13 de novembre en anticipar "un 6% menys de producció d'iPhones" al seu informe. "Ens preocupa que la demanda pels seus nous models s'estigui deteriorant", va afirmar la companyia en aquell temps.

Aquest mateix dilluns, un dels proveïdors d'Apple llançava una advertència de beneficis perquè va rebre la petició de "un dels seus majors clients" per "reduir sensiblement els enviaments durant el segon trimestre fiscal, que acaba aquest mateix desembre". El mercat especula des de llavors aquest podria ser Apple.

Noticias relacionadas

contador