Notícies de tecnologia

josé maría álvarez pallete (telefónica) portada

Telefónica i Microsoft amplien la seva aliança per a la transformació digital des del núvol

Microsoft i Telefónica han anunciat avui que tenen plas plans d'ampliar la seva col·laboració estratègica global per accelerar la transformació digital d'entitats públiques i privades de totes les dimensions. Les dues empreses ajudaran els seus clients a aprofitar el núvol per a innovar i fer créixer les seves operacions de manera més ràpida, segura i senzilla, i així crear noves oportunitats de negoci i millorar la seva competitivitat.

Les grans tecnològiques poden caure fins un 20% pel virus: "Les compraria a l'engròs"

"Puja la bossa, el públic apareix; baixa la bossa, el públic se'n va". Així va definir André Kostolany, en altre temps especulador i expert en borsa, el comportament de la majoria d'inversors. Almenys, els minoritaris. Però a la caiguda hi ha oportunitat. I on hi ha oportunitat, pot haver-hi compra. L'agreujament de la crisi del coronavirus pot provocar caigudes de fins al 20% en sectors especialment exposats, com el de les grans tecnològiques. I els inversors en poden treure profit.

ep detall del cartell dacomiadament del mobile world congress mwc a barcelona lany 2019

GSMA es desentén de les indemnitzacions pel Mobile: és "causa de força major"

Després de la difícil decisió adoptada per GSMA, l'organisme organitzador del Mobile World Congress (MWC), de cancel·lar l'esdeveniment de 2020 per la crisi del coronavirus i el reguitzell de cancel·lacions d'empreses, l'entitat es veu en el destret d'haver de fer front a milionàries indemnitzacions. Diverses fonts apunten al fet que l'organització, que subratlla que és una entitat sense ànim de lucre pel que no obté beneficis del certamen, embasta la seva estratègia per a esquivar aquests pagaments i que quedin coberts per les asseguradores. Els seus responsables s'acullen al fet que els contractes recullen la suspensió de l'esdeveniment "per causa de força major", i defensen que la crisi del Covid-19 cau dins d'aquest apartat.

ep vistantes del mobile world congress barcelona - mwc 2019 en la entrada de fira barcelona

La cúpula del Mobile es reuneix les 14.00 hores per a ajornar o cancel·lar l'esdeveniment

GSMA, organitzadora del del Mobile World Congress (MWC), ha avançat a aquest dimecres, a les 14.00 hores, la reunió del seu consell que havia de celebrar-se aquest divendres a la qual decidirà la destinació de l'esdeveniment, que està previst que se celebri a Barcelona del 24 al 27 de febrer. La baixa d'una trentena d'empreses per la crisi internacional del coronavirus ha provocat una espantada de companyies que ja és imparable, amb nous noms que engreixen la llista d'absències gairebé a cada hora que passa. Les últimes, Deutsche Telekom i Nokia, que se sumen a Facebook, Rakuten, Cisco o AT&T.