Notícies de tecnologia

ep logo de twitter

Twitter dispara els seus usuaris per la pandèmia fins als 166 milions diaris

Twitter ha disparat el nombre d'usuaris per la pandèmia de coronavirus i ha arribat a 166 milions d'usuaris diaris monetitzables durant el primer trimestre, creixent un 23,9% aquest últim any, encara que va registrar pèrdues de 8,4 milions de dòlars (7,7 milions d'euros) per la caiguda de la publicitat.

faangcrisis1

Schroders: les big tech, guanyadores d'una crisi que ofega els seus rivals més petits

La crisi del coronavirus no està sent dolenta per a tots els negocis. Alguns fins i tot se n'estan beneficiant. És el cas dels colossos tecnològics. Schroders assegura en el seu últim comentari de mercat que aquestes empreses poden ser les grans guanyadores gràcies, entre altres motius, al fet que la pandèmia arrossegarà a la fallida els seus competidors més petits.

ep filed - 17 december 2016 berlin the logo of american media-services provider and production

Netflix ja val més que Disney en borsa gràcies al virus: "Consolida el seu domini"

Netflix ja val més que Disney. Almenys, a Wall Street. El pioner de l''streaming' audiovisual ha aconseguit tancar la sessió del dimecres a 426,75 dòlars per acció després d'un repunt del 3,2%. Amb aquest avanç, no sols marcava màxims històrics, sinó que aconseguia superar en capitalització borsària al ratolí animat: 187.300 milions enfront de 186.600 milions.

iphone se 2020

Apple llança l'iPhone ES 2020 per 489 euros, el seu mòbil més barat fins avui

Apple vol deixar de ser un luxe. Els de Cupertino s'han llançat al mercat low cost anunciant el seu iPhone més econòmic fins avui: l'ES 2020. Es tracta d'una actualització del seu model SE de 2016, al qual ha afegit, entre altres al·licients, el xip A13 Bionic de l'iPhone 11. Es pot reservar des d'aquest divendres 17 d'abril i surt a la venda el divendres 24 d'abril en tres colors diferents: blanc, negre i vermell.