josé maría álvarez pallete (telefónica) portada
Alberto Sánchez - Bolsamanía

Microsoft i Telefónica han anunciat avui que tenen plas plans d'ampliar la seva col·laboració estratègica global per accelerar la transformació digital d'entitats públiques i privades de totes les dimensions. Les dues empreses ajudaran els seus clients a aprofitar el núvol per a innovar i fer créixer les seves operacions de manera més ràpida, segura i senzilla, i així crear noves oportunitats de negoci i millorar la seva competitivitat.

  • 4,09€
  • 0,00%

Microsoft oferirà els seus serveis de núvol intel·ligent -Microsoft Azure, Microsoft 365, Microsoft Dynamics 365 i Microsoft Power Platform- des d'una nova Regió de Centres de Dades a Espanya. Així mateix, Telefónica accelerarà la seva pròpia transformació digital interna, en triar a Microsoft com el seu soci cloud estratègic.

"Telefónica i Microsoft comparteixen el compromís d'ajudar les organitzacions espanyoles de totes les dimensions, de totes les indústries, a evolucionar en un entorn de constants canvis tecnològics", assenyala Satya Nadella, CEO de Microsoft. "Junts, proporcionarem serveis al núvol complets, intel·ligents, segurs i de confiança -incloent Azure, Microsoft 365 i Dynamics 365- des de centres de dades a Espanya, ajudant els nostres clients a accelerar la seva transformació digital”.

"L'obertura d'una Regió de Centres de Dades de Microsoft al nostre país suposa un canvi de les regles del joc, una fita clau dins de la nostra col·laboració estratègica, que impulsarà el teixit industrial i l'economia digital a Espanya", comenta José María Álvarez-Pallete, president executiu de Telefónica.

"Els serveis digitals com el cloud són una de les principals prioritats de Telefónica, tal com vam anunciar el novembre passat, amb el llançament de Telefónica Tech, la nostra nova unitat de negoci per impulsar el sòlid creixement dels serveis de cloud, IoT i Big Data, i ciberseguretat. Aquesta aliança estratègica global amb Microsoft ajudarà, sens dubte, a aconseguir aquest objectiu".

Noticias relacionadas

contador