Joan Laporta Barcelona

Joan Laporta segueix de campanya per tornar a presidir el FC Barcelona. El precandidat ha posat una pancarta gegant en un edifici de 10 pisos a la banda de l'estadi Santiago Bernabéu amb una imatge seva acompanyada del següent i reptador missatge: "Ganes de tornar a veure-us".

"Hola, Madrid". Així ha presentat Laporta al món la pancarta a través del seu perfil personal de Twitter en un missatge acompanyat d'una emoticona amb les ulleres de sol.

Les primeres reaccions no s'han fet esperar, i la majoria d'usuaris de la xarxa social han manifestat la seva aprovació per la valentia demostrada per l'expresident del club blaugrana. "Sí, tenim ganes de tornar a veure-us", ha confirmat el perfil de Twitter d'Estimem el Barça, la plataforma de la candidatura de Laporta.

El 'bomba' de Laporta a nivell de màrqueting és encara més gran si tenim en compte que, a banda de situar una pancarta gegant a 100 metres del Bernabéu, Madrid és un dels llocs des dels quals es podrà votar en les eleccions culers que se celebren el proper 24 de gener de 2021.

Noticias relacionadas

contador