ep josep maria bartomeu y leo messi
TWITTER JOSEP MARIA BARTOMEU - Archivo

Leo Messi i la seva multimilionària clàusula de rescissió del FC Barcelona (700 milions d'euros) valen la meitat que la Juventus de Cristiano Ronaldo en borsa (1.450 milions d'euros). La decisió del futbolista argentí, que vol deixar la disciplina blaugrana 20 anys després, ha fet córrer rius de tinta i encara queda pendent de resoldre la seva partida.

Messi intentarà anar-se'n de franc de l'equip que el va veure créixer i convertir-se en un dels millors de la història. L'astre argentí i el seu entorn entenen que tenen base legal.

Al FC Barcelona no ho veuen així i se cenyeixen al 10 de juny, data en la qual cada any caduca aquesta clàusula del contracte que permet a Messi decidir anar-se'n de franc del club. L'argentí afirma, d'altra banda, que el 10 de juny solia ser la data triada perquè aleshores la temporada regular ja havia acabat i tenia uns quants dies per decidir el seu futur.

En una campanya tan atípica com la que hem viscut, Messi i el seu entorn defensen que, en haver acabat la Champions League fa pocs dies, hi ha base legal per demanar que se'n pugui anar sense pagar-li al Barcelona ni un sol euro. Si ens en anem a l'Ibex 35, el valor de la seva clàusula de rescissió és igual que el de Técnicas Reunidas, la cotitzada amb una capitalització de mercat més baixa de tot el selectiu.

Noticias relacionadas

contador