Joan Laporta 'saluda' des de l'estadi Santiago Bernabéu: "Ganes de tornar a veure-us"

Cridanera campanya de màrqueting del precandidat a la presidència del FC Barcelona a la capital

Bolsamanía
Bolsamania | 15 des, 2020 14:09
Joan Laporta Barcelona

Joan Laporta segueix de campanya per tornar a presidir el FC Barcelona. El precandidat ha posat una pancarta gegant en un edifici de 10 pisos a la banda de l'estadi Santiago Bernabéu amb una imatge seva acompanyada del següent i reptador missatge: "Ganes de tornar a veure-us".

"Hola, Madrid". Així ha presentat Laporta al món la pancarta a través del seu perfil personal de Twitter en un missatge acompanyat d'una emoticona amb les ulleres de sol.

Les primeres reaccions no s'han fet esperar, i la majoria d'usuaris de la xarxa social han manifestat la seva aprovació per la valentia demostrada per l'expresident del club blaugrana. "Sí, tenim ganes de tornar a veure-us", ha confirmat el perfil de Twitter d'Estimem el Barça, la plataforma de la candidatura de Laporta.

El 'bomba' de Laporta a nivell de màrqueting és encara més gran si tenim en compte que, a banda de situar una pancarta gegant a 100 metres del Bernabéu, Madrid és un dels llocs des dels quals es podrà votar en les eleccions culers que se celebren el proper 24 de gener de 2021.

contador