ep florentino perez en un acto como presidente del real madrid
OSCARJ.BARROSO/AFP7 - Archivo

Florentino Pérez segueix defensant la Superlliga amb la mateixa ferocitat que el ja exmadridista Sergio Ramos, un centre lateral. El president merengue ha aprofitat una entrevista a Onda Cero per carregar novament contra la UEFA i el seu president, Aleksander Ceferin, a què acusa d'apujar-se el sou mentre "els clubs perdem 8.000 milions".

Pérez ha estès la seva queixa als presidents de les lligues, "que també se'l pugen". En definitiva, el president d'ACS i del Reial Madrid lamenta que "hi ha gent que té privilegis i volen seguir mantenint-los mentre el futbol es mor".

En aquest sentit, Pérez ha destacat que si es pugui "organitzar un torneig de tennis o d'handbol i no un de futbol, ​​acabarem". Davant d'això, defensa la seva idea de crear un torneig "amb els que donin més diners i cada un al seu nivell" l'objectiu del qual és "que el comprin".

"Mireu les audiències de l'Eurocopa. Per què baixen les audiències? Què volen que fem? Ni està tancada ni anul·la el mèrit, però és un punt de partida en el qual cal agafar els que tenen més seguidors al món", argumenta el president del conjunt blanc.

Sobre la situació actual del projecte, després que els tribunals hagin aclarit que la UEFA no pot sancionar els clubs integrants de la Superlliga, Florentino es posa a l'espera per "veure què passa ara".

Noticias relacionadas

contador