ep planta de rovi en granada 20200727081904
LABORATORIOS ROVI - Archivo

Laboratoris Farmacèutics Rovi es dispara un 6% aquest dijous. La companyia celebra al parquet la llum verda que l'EMA i la Comissió Europea van donar aquest dimecres a la vacuna de Moderna, sòcia de la cotitzada del Mercat Continu.

  • 6,09$
  • -4,99%

La cotització de Rovi s'està movent al so de la vacuna de Moderna. El 16 de novembre, per exemple, l'espanyola també es va disparar després que la nord-americana afirmés que la seva candidata era eficaç en un 94,5%.

Després d'un any realment rodó per Rovi, la següent pregunta era obligada: Encara li queda potencial per seguir pujant el 2021? La veritat és que l'opinió generalitzada dels analistes és que, a dia d'avui, està sobrevalorada. El passat 11 de desembre, sense anar més lluny, el consens de FactSet atorgava a la companyia un preu objectiu mitjà de 36,62 euros, un 2% dels seus nivells d'aleshores.

Si mirem encara més enrere, el 10 de juliol Rovi també es disparava després d'anunciar que fabricaria amb Moderna la vacuna contra el virus a Espanya. En concret, la tasca de la cotitzada del Continu és la fabricació a gran escala de l'ompliment i acabat de la vacuna.

Noticias relacionadas

contador