ep archivo - vacuna frente a la covid-19
ALVARO CALVO - Archivo
148,49$
  • -1,07$
  • -0,72%

Just un dia abans que es conegui el veredicte de l'Agència Europea del Medicament (EMA per les sigles en anglès) sobre la utilització de la vacuna de Johnson & Johnson, molt esperada, perquè contribuirà a alleujar els problemes logístics i el retard en la campanya de vacunació a la Unió Europea, la farmacèutica ha anunciat problemes de distribució. Segons informa Reuters, s'enfronta a problemes de subministrament que poden complicar els plans de lliurament de 55 milions de dosis de la seva vacuna COVID-19 al bloc durant el segon trimestre del l'any,

Segons aquestes informacions, Johnson & Johnson va comunicar a la UE la setmana passada que els problemes de subministrament d'ingredients i equips per a les vacunes significaven que estava "sota pressió" per complir l'objectiu de lliurar els immunitzants previstos per a finals de juny. Reuters cita directament un funcionari de la UE -que participa directament en les converses confidencials amb l'empresa nord-americana- sota condició d'anonimat.

El funcionari va afegir que l'empresa havia dit que no era impossible complir l'objectiu, però que mostrava cautela.

S'espera que la vacuna de Jansen, que només requereix una dosi per a la protecció, sigui aprovada l'11 de març per al seu ús a la UE pel regulador del bloc. Els lliuraments podrien començar l'abril.

Noticias relacionadas

contador