cbsanidad covid

Els EUA van registrar aquest dilluns rècord mundial de contagis en sumar 1,35 milions de nous casos de Covid-19, el total diari més alt per a qualsevol país, cosa que reflecteix que òmicron no mostra, de moment, signes de desacceleració.

Segons un recompte de Reuters, al rècord de contagis també s'uneix que la quantitat de pacients hospitalitzats amb Covid-19 també va assolir un màxim històric als EUA, duplicant-se en tres setmanes, fins a les 136.604 persones hospitalitzades.

Tot i que la variant òmicron és potencialment menys greu, els funcionaris de salut van advertir que la gran quantitat d'infeccions podria sobrecarregar els sistemes hospitalaris, alguns dels quals ja han suspès els procediments electius mentre lluiten per manejar l'augment de pacients i l'escassetat de personal.

A més, l'augment de casos ha afectat les escoles que lluiten contra l'absència de personal, mestres i conductors d'autobusos.

De fet, Chicago va cancel·lar les classes per quart dia, perquè el districte i els mestres no van aconseguir posar-se d'acord sobre com lidiar amb l'augment d'infeccions. Per la seva banda, Nova York va suspendre el servei en tres línies de metro pel fet que una gran quantitat de treballadors estaven malalts.

Noticias relacionadas

contador