airport-2373727 1920-300x200

Els Estats Units suavitzarà les restriccions de viatge als turistes estrangers que tinguin la pauta completa de vacunació contra la Covid-19, tal com ha comunicat la Casa Blanca.

Els visitants internacionals que vagin als EUA hauran de mostrar un justificant de vacunació i una prova negativa realitzada tres dies abans de la sortida, ha declarat l'encarregat de prendre mesures contra el virus a l'administració Biden, Jeff Zients.

Aquests canvis entraran en vigor a principis d'octubre, la qual cosa s'espera que estimuli la demanda de les aerolínies com IAG, que ha registrat forts guanys del 10,48% en borsa aquest dilluns.

Les companyies aèries, a l'igual que altres a la indústria, havien reclamat que s'aixequessin les restriccions des de fa mesos. Va ser al març de 2020, amb l'administració Trump, quan aquestes mesures es van imposar; i en arribar Biden a la presidència, el gener d'aquest any, es van mantenir.

Les limitacions a l'hora de viatjar al país per als turistes havien repercutit en sectors com el de les aerilínies, el comerç minorista i en tot el sector de la restauració.

Va ser al juny quan els EUA, la UE, Canadà i Mèxic van anunciar que estudiarien la manera de tornar a obrir les seves fronteres als viatges de manera segura.

Noticias relacionadas

contador