joe biden devrait reconnaitre le genocide armenien disent des sources

Els Estats Units ha informat aquest dimarts de més de 1.000 morts (1.017) per Covid-19, xifra que equival a unes 42 víctimes mortals per hora, segons un recompte fet per Reuters, ja que la variant delta segueix fent estralls en zones del país amb baixes taxes de vacunació.

Les morts relacionades amb el coronavirus s'han disparat als EUA durant l'últim mes i s'ha registrat una mitjana de 769 al dia, la més alta des de mitjans d'abril, segons el recompte de l'agència.

El govern del president Joe Biden va confirmar ahir a la nit que té previst ampliar fins a mitjans de gener els requisits perquè els viatgers portin màscares als avions, trens i autobusos, així com als aeroports i estacions de tren.

El recompte de Reuters a partir de les últimes dades publicades eleva la xifra de morts per la pandèmia al país a unes 623.000 persones, el major nombre de morts comunicat oficialment per qualsevol país del món.

L'última vegada que els EUA va registrar més de 1.000 morts diàries va ser al març.

Les autoritats nord-americanes han començat a accelerar les vacunacions davant la renovada amenaça, i la mitjana de set dies de dosis administrades ha augmentat un 14% durant les dues últimes setmanes, segons xifres d'Our World in Data.

Noticias relacionadas

contador