alberto garzón portada

El Ministeri de Consum ha llançat una web d'assistència (consumidorescovid19.gob.es) per a consumidors i usuaris afectats durant l'estat d'alarma. Els d'Alberto Garzón queden així a la disposició de tot aquell que necessiti informació sobre els seus drets. Es preveu "una allau de reclamacions".

Des de Consum defensen que aquesta eina "serà una peça clau davant la previsible allau de dubtes i reclamacions".

La web en qüestió és el resultat de les converses entre Garzón i les Comunitats Autònomes per acordar les mesures a prendre en la desescalada. Una de les peticions més populars era coordinar l'ajuda per donar resposta als milions de reclamacions que s'esperen fruit de la pandèmia.

"Intuïtiva, fàcil i accessible a tota la ciutadania, amb o sense coneixements tècnics ni de legislació". Així defineixen des del departament dirigit per Garzón aquesta nova eina a la qual es pot accedir a través de qualsevol dispositiu amb navegador web.

El llançament d'aquest portal coincideix amb l'inici del termini perquè usuaris i consumidors puguin fer certes accions sotmeses a un termini de temps concret, com l'exercici del dret de desistiment en compres online.

Noticias relacionadas

contador