coronavirus-vaccin-astrazeneca-discute-avec-le-japon-la-russie-le-bresil-et-la-chine

Avís de bomba en una de les plantes d'AstraZeneca a Gal·les dedicada a la fabricació de vacunes contra la Covid-19. Segons informa la BBC, una unitat especial del cos policial s'ha desplaçat al lloc després albirar un paquet sospitós a les instal·lacions.

  • 120,50£
  • -0,87%

La planta en qüestió ha estat evacuada durant el descans de menjar dels seus treballadors, i des de la policia s'ha comunicat que han tancat les carreteres limítrofes al lloc de l'incident.

Aquest avís de bomba arriba una setmana després que la factoria estudiés pausar la seva producció davant el risc que representaven les pluges i possibles inundacions que van assolar la regió.

Cal recordar que AstraZeneca va acordar proveir al Regne Unit 100 milions de dosis de la vacuna que ha desenvolupat amb la Universitat d'Oxford.

A més, la companyia és notícia aquest dimecres després de deixar 'plantada' a Brussel·les durant la cimera sobre les vacunes. AstraZeneca ha sortit a desmentir que vengués les vacunes promeses a la UE a altres països, i segons informa Bloomberg citant fonts de la farmacèutica, finalment sí que assistirà a la reunió amb l'organisme comunitari malgrat que la UE donava per fet que no ho faria.

Noticias relacionadas

contador