cbvirus alemania 233

Alemanya és l'últim país que va descobrir una nova mutació del coronavirus, amb una nova variant identificada entre un grup de pacients hospitalaris a Baviera. La variant és diferent de les variants descobertes recentment al Regne Unit i Sud-àfrica.

Els mitjans de comunicació locals van informar per primera vegada dilluns que s'havia descobert una variant desconeguda del coronavirus entre 35 pacients en un hospital a la ciutat d'esquí bavaresa de Garmisch-Partenkirchen, al sud-est d'Alemanya.

El virus alterat es va trobar en 35 de les 73 persones recentment infectades a l'hospital, va informar dilluns el mitjà de notícies bavarès BR24. Segons els informes, ara s'estan examinant mostres a l'hospital universitari Charité de Berlín. El subdirector mèdic de l'hospital, Clemens Stockklausner, va dir en una roda de premsa dilluns que encara no se sabia si la mutació feia que el virus fos més transmissible o més letal.

No s'ha trobat que ni les variants britànica ni sud-africana provoquin més morts, tot i que com a resultat de la seva capacitat per propagar-se més fàcilment, han causat més infeccions, hospitalitzacions i, lamentablement, més morts. El Regne Unit i Irlanda, en particular, han experimentat una ràpida propagació del virus mutat, cosa que ha provocat un augment de les infeccions i ha deixat alguns hospitals lluitant amb l'afluència de pacients.

En un comunicat a la CNBC, el Ministeri de Salut d'Alemanya va dir que "el Govern Federal es pren molt seriosament cadascuna de les mutacions del nou coronavirus reportades fins a la data. El Govern Federal està enfortint les possibilitats de detectar-ne les mutacions corresponents".

Noticias relacionadas

contador