ep logo de zoom
ZOOM

El coronavirus ha posat en el mapa l'aplicació Zoom, que ha sabut treure-li profit a la nova situació. Tant, que les seves accions han pujat enguany més d'un 365%. Però no sols està rendibilitzant-ho al parquet, sinó que també ha declarat uns ingressos de 664 milions de dòlars.

  • 61,10$
  • -3,51%

Les bones xifres han animat els inversors a continuar comprant, i els seus títols s'han disparat al parquet, on ja han pujat més d'un 30%. És una xifra un 33% per sobre de l'esperat.

"A Zoom, ens esforcem per brindar una experiència de comunicació segura, sense friccions i de classe mundial per als nostres clients a totes les ubicacions, dispositius i casos d'ús ”, ha explicat el fundador i CEO de Zoom, Eric S. Iuan en un comunicat.

“La nostra capacitat per mantenir les persones de tot el món connectades, juntament amb la nostra sòlida execució, ha generat un creixement d'ingressos del 355% durant el segon trimestre i ens ha permès augmentar la nostra perspectiva d'ingressos", ha detallat Iuan.

Els analistes eren molt optimistes amb Zoom. Fins a tal punt que des de Morgan Stanley apuntaven fa uns dies que esperaven que la companyia superés les estimacions del consens en prop d'un 30%, fins i tot quan el pronòstic de la companyia de prop de 500 milions de dòlars en ingressos per al trimestre va fer que les estimacions dels analistes es disparessin.

No tan sols cal celebrar la xifra d'ingressos, sinó també la d'usuaris. Actualment Zoom compta amb aproximadament 265.400 clients, una xifra quatre vegades superior a la de l'any passat. Una dada que és encara més espectacular si es té en compte que només té 10 treballadors.

No és la primera vegada que Zoom registra uns comptes que baten totes les expectatives; ho va fer també el trimestre passat, el primer després de declarar-se la pandèmia. En aquell moment, els ingressos es van disparar amb un creixement del 169% i l'empresa va duplicar les seves expectatives de vendes per a tot l'any.

Noticias relacionadas

contador