urbas sede

Urbas ha enfortit el seu equip directiu per accelerar la consecució dels seus objectius estratègics i avançar amb els plans de creixement de totes les línies d'activitat.

  • 0,00€
  • 2,44%

La companyia ha nomenat Rafael Valenzuela com a nou Director General d'Energia i Indústria en substitució d'Enrique Barreiro, i Daniel Navalón al capdavant de la Direcció General d'Infraestructures i Edificació. Els dos s'uneixen a l'equip de negoci liderat per Juan Antonio Acedo, president de la companyia, i que es completa amb Javier M. Prieto a la Direcció General de Promoció Immobiliària.

Amb la incorporació de Rafael Valenzuela i Daniel Navalón, Urbas aposta per “perfils molt compromesos amb el seu Pla de Negoci i amb el projecte d'integració de totes les companyies del grup, amb prestigi i reconeixement al mercat, solvència tècnica, i amb la determinació necessària i la gestió experta per assolir les previsions de la seva estratègia de creixement i fins i tot superar-les", ha dit la companyia en una nota.

Urbas ha explicat que, amb aquesta estructura organitzativa, consolida el seu model de gestió i reforça la integració de totes les línies d'activitat, "variables imprescindibles en el nou cicle de creixement, expansió i internacionalització en què es troba immersa la companyia".

L'empresa enforteix així la seva capacitat per respondre als reptes econòmics i socials del context global en què s'emmarca el seu Pla de Negoci 2021-2024 i assolir el 2025 entre totes les línies de negoci (Infraestructures i Edificació, Promoció Immobiliària i Energia i Indústria) més de 2.000 milions euros de capitalització, més de 1.000 milions de facturació i un EBITDA de gairebé 150 milions.

Noticias relacionadas

contador