gic-se-desengagerait-d-ubs-a-16-10-francs-par-action

UBS ha anunciat aquest dimarts una caiguda del seu benefici net de l'11% al segon trimestre, ja que la major activitat comercial no ha aconseguit compensar l'impacte que la pandèmia ha tingut sobre la banca minorista i corporativa.

  • 12,94Fr.
  • 0,35%

"A mesura que continuem enfrontant un entorn desafiador, ens estem adaptant i accelerant el ritme del canvi, donant suport als nostres clients, empleats i les economies en les quals operem, mentre seguim enfocats en les nostres prioritats estratègiques", ha declarat el conseller delegat, Sergio Ermotti.

Malgrat la caiguda dels seus guanys, la xifra és superior (1.230 milions de dòlars enfront de 973 milions de dòlars) que l'anticipada pel consens d'analistes. Els ingressos operatius d'UBS s'han situat en 272 milions de dòlars, un 2% menys, a causa de les provisions.

El benefici abans d'impostos de la seva banca d'inversió s'ha disparat un 43% durant el trimestre i els actius de la seva banca privada han escalat un 11% fins a coquetejar amb els 2,6 bilions de dòlars en aquest període.

Noticias relacionadas

contador