uber fait mieux que prevu au t1 cherche a se demarquer de lyft

Uber Technologies va registrar al tercer trimestre pèrdues 1.210 milions de dòlars. Mentrestant, els ingressos van augmentar un 72% respecte de l'any anterior, fins als 8.340 milions.

Segons detalla la companyia, les pèrdues inclouen un càrrec negatiu net de 512 milions, principalment a causa de pèrdues netes no realitzades relacionades amb les revaluacions de les inversions de capital d'Uber. A més, inclou 482 milions en despeses de compensació basades en accions.

Tot i això, l'EBITDA ajustat va arribar als 516 milions de dòlars, la xifra més alta de la seva història. "La forta demanda de les nostres ofertes, una millor eficiència del mercat i la nostra plataforma d'actius lleugers van ajudar a generar un EBITDA ajustat molt per sobre de la nostra guia, fins i tot quan els vents en contra de la inflació i el tipus de canvi afecten tots els negocis globals", ha dit Nelson Chai, director financer.

"M'encoratja que s'està fent bé el negoci principal d'Uber, fins i tot quan l'entorn macroeconòmic mundial segueix sent incert", ha afirmat el president executiu Dara Khosrowshahi en un comunicat. "Serem mesurats amb les nostres inversions i buscarem expandir la rendibilitat mentre mantenim o fem créixer la nostra posició a la categoria", ha afegit.

Pel que fa a les reserves, van créixer un 26%, fins als 29.120 milions de dòlars. Uber espera reserves per al quart trimestre d'entre 30.000 milions i 31.000 milions, xifra que es tradueix en un creixement interanual del 16% al 20%, en comparació amb el 56% registrat durant el mateix trimestre de l'any passat.

El negoci de lliurament d'aliments, Uber Eats, va créixer un 24%, enfront del 37% del trimestre anterior, i va generar 13.700 milions en reserves brutes durant el trimestre.

Noticias relacionadas

contador