thyssenkrupp
4,71€
  • -0,08€
  • -1,57%

Thyssenkrupp ha anunciat que durant el seu any fiscal que va finalitzar el 30 de setembre va augmentar les sevesbenfront dels 62 milions del mateix període de l'exercici anterior. A més, espera que les pèrdues continuïn creixent durant el proper any. Amb això, ha decidit suspendre el seu dividend. Els seus títols baixen més d'un 7% durant la sessió d'aquest dijous.

Per la seva banda, les vendes netes van augmentar lleument fins als 42.000 milions d'euros des dels 41.530 milions de l'any anterior. L'entrada de comandes va ser de 41.990 milions d'euros, enfront dels 41.490 milions de l'anterior exercici.

"L'acompliment de molts dels nostres negocis no és satisfactori", ha afirmat la directora executiva, Martina Merz. Actualment, la companyia està revisant les seves divisions, incloent-hi la desinversió de la unitat de tecnologia d'ascensors, ja sigui en una OPV o en una venda per crear "marge financer", i va dir que espera una decisió durant el primer trimestre del pròxim any.

A causa del seu feble desenvolupament operatiu i la situació financera, la companyia ha anunciat queb. A més, la companyia també s'enfronta a una reestructuració, que inclou al voltant de 640 reduccions de llocs de treball.

Noticias relacionadas

contador