ep thyssenkrupp
THYSSENKRUPP

Thyssenkrupp reduirà dràsticament els llocs de treball i oferirà una actualització sobre la nova estructura de l'empresa el novembre, segons ha anunciat aquest dimecres l'acabada d'estrenar consellera delegada, Martina Merz.

"Es tracta d'enfortir els negocis i millorar el rendiment. Això no és una venda", va dir Merz en una carta dirigida als empleats de la companyia i a la qual ha tingut accés Reuters.

Thyssenkrupp s'ha negat a donar una xifra sobre els acomiadaments que durà a terme a l'espera de les negociacions amb els líders sindicals, però va precisar que el novembre farà una actualització de la reforma que pensa dur a terme.

"És cert que això no serà possible sense una reducció significativa de llocs de treball", va dir Merz, que va explciar que s'estan produint grans canvis en les divisions de Tecnologies de Components i Solucions Industrials.

A finals del passat mes de setembre, Guido Kerkhoff va presentar la seva dimissió com a CEO de Thyssenkrupp. Durant el seu mandat la companyia va realitzar quatre advertències de beneficis i va dur a terme dos intents fallits de reestructuració.

Noticias relacionadas

contador