ep philips ocupa el segundo lugar en las 100 empresas gestionadas de forma mas sostenible del mundo
PHILIPS

L'empresa holandesa de tecnologia de la salut Philips ha anunciat aquest dilluns que els seus guanys van augmentar un 32% en el tercer trimestre, molt millor de l'esperat, ja que la pandèmia del coronavirus va estimular la demanda d'equips hospitalaris necessaris per assistir els pacients que lluiten contra la malaltia.

  • 25,84€
  • -4,79%

En concret, la companyia ha detallat que el benefici ajustat abans d'interessos, impostos i amortització (EBITDA) va augmentar a 769 milions d'euros entre juliol i setembre, mentre que les vendes comparables van augmentar un 10%, fins als a 4.980 milions d'euros.

El creixement va ser impulsat principalment per un augment del 42% en les vendes de la divisió d'atenció connectada, que fa que els dispositius de monitoratge i atenció respiratòria siguin necessaris per als pacients amb Covid-19.

D'altra banda, Philips ha actualitzat els seus objectius dels anys següents. Ara espera un creixement mitjà de les vendes del 5% al ​​6% anual entre 2021 i 2025, i que el marge EBITA ajustat millori entre 60 i 80 punts bàsics cada any. Al 2021, la companyia preveu un "creixement baix d'un sol dígit", ja que s'espera que la demanda d'equips Covid-19 es refredi.

Noticias relacionadas

contador