ep archivo   nvidia
NVIDIA - Archivo

Nvidia ha presentat els resultats corresponents al segon trimestre fiscal durant el qual ha notificat l'obtenció d'un benefici net de 656 milions de dòlars, un 72% menys que durant el mateix període de l'any anterior. Això ha estat traduït en un benefici per acció de 0,26 centaus, un 72% menys que fa un any i un 59% menys que durant el trimestre anterior.

  • 877,35$
  • 6,18%

Els guanys no GAAP per acció diluïda van ser de 0,51 centaus, un 51% menys que fa un any i un 63% menys que durant el trimestre anterior.

La companyia ha informat que els ingressos han estat de 6.704 milions de dòlars, un creixement del 3% respecte a l'any anterior, i un 19% menys que durant el trimestre anterior.

El fabricant de targetes gràfiques i processadors ha indicat que els ingressos del centre de dades han estat de 3.810 milions de dòlars, un 61% més que fa un any

"Estem navegant per les transicions de la nostra cadena de subministrament en un entorn macro desafiant i ho superarem", ha assenyalat Jensen Huang, fundador i CEO de Nvidia.

“La computació accelerada i la IA, el treball pioner de la nostra empresa, estan transformant indústries. La indústria automotriu s'està convertint en una indústria tecnològica i està en camí de convertir-se en el nostre proper negoci de mil milions de dòlars. Els avenços en IA estan impulsant el nostre negoci de centres de dades alhora que acceleren els avenços en camps que van des del descobriment de fàrmacs fins a la ciència del clima i la robòtica”, ha afegit.

La perspectiva d'Nvidia per al tercer trimestre del seu any fiscal és que els ingressos siguin de 5.900 milions de dòlars, un 17% menys. S'espera que els ingressos per jocs i visualització professional disminueixin seqüencialment, ja que els OEM i els socis de canal redueixen els nivells d'inventari per alinear-se amb els nivells actuals de demanda i preparar-se per a la nova generació de productes d'Nvidia. La companyia espera que aquesta disminució es compensi parcialment amb un creixement seqüencial a Data Center i Automotive.

contador