ep lucas jackson jp morgan chase co esta abandonando las operaciones de materias primas fisicas dijo
LUCAS JACKSON - Archivo

Les accions de JP Morgan han iniciat la sessió del dilluns amb una lleugera caiguda a Wall Street, del 0,5%, malgrat que el banc estatunidenc ha millorat les expectatives amb els seus resultats del tercer trimestre. En concret, va aconseguir un benefici per acció (BPA) de 2,93 dòlars, per sobre dels 2,23 dòlars que preveia el consens del mercat. Suposa uns guanys totals de 9.440 milions de dòlars, un increment del 4% respecte al mateix període de 2019.

  • 190,41$
  • -0,76%

A més, va aconseguir uns ingressos per valor de 29.940 milions, d'acord amb els comptes presentats per l'entitat. Gràcies a l'impuls del seu negoci comercial, aquesta xifra també se situa per sobre de les expectatives dels analistes, que auguraven una facturació de 28.220 milions.

Ara el mercat està pendent de veure si JP Morgan decideix ampliar les reserves de 32.000 milions per fer front als possibles impagaments que puguin esdevenir de la crisi ocasionada per la pandèmia de Covid-19. La previsió és que sí que ho faci, però amb una quantitat molt menor a la del primer semestre.

Enguany, les accions del banc retrocedeixen un 26%. No obstant això, cal destacar la bona tendència que acumula des que va començar octubre, acumulant un avanç superior al 6%.

Noticias relacionadas

contador