disney-pret-a-ceder-d-autres-actifs-de-fox-si-necessaire

Disney (-3%) està experiment fortes caigudes a Wall Street, que recull les operacions fora d'hora, després de passar pel confessionari i publicar uns resultats mixtos. Els de Mickey Mouse han declarat un benefici per acció (BPA) de 0,72 dòlars enfront dels 0,27 esperats. No obstant això, els ingressos han decebut i s'han quedat per sota de les estimacions 15.6000 milions davant els 15.900 estimats.

  • 113,71$
  • 1,54%

No obstant això, el que menys està agradant al mercat i el que més l'està castigant és el nombre de subscriptors a Disney+, un dels seus productes més joves. El canal de reproducció en directe ronda als 103.600.000 d'usuaris i, per tant, no han estat capaços d'assolir els 109 milions que esperava el mercat.

Un trimestre més, i com està sent habitual des que va començar la pandèmia, el sector de parcs d'atraccions ha estat el més danyat per l'impacte de la Covid-19. Aquest segment d'activitat ha vist reduïts els seus ingressos en un 44%, fins als 3.200 milions d'euros, en gran part, perquè molts dels parcs d'atraccions han estat tancats durant mesos.

Malgrat el mal any que està tenint la companyia de Walt Disney, són optimistes de cara al futur a curt termini. "Ens complau veure més senyals encoratjadors de recuperació en els nostres negocis i seguim enfocats a incrementar les nostres operacions al mateix temps que impulsem el creixement a llarg termini de la Companyia", explica Bob Chapek, director executiu de la companyia.

"Això es reflecteix clarament en la reobertura dels nostres parcs temàtics i complexos turístics, l'augment de la producció als nostres estudis, l'èxit continu dels nostres serveis de transmissió i l'expansió de la nostra incomparable cartera d'acords multianuals de drets esportius per ESPN i ESPN+", continua l'executiu.

En concret es refereix als dos parcs d'atraccions que es troben a Califòrnia. Tots dos complexos van reobrir les seves portes el passat 30 d'abril, per la qual cosa els ingressos que han generat fins a la data encara no es comptabilitzen en els seus comptes trimestrals. De fet, Disneyland París és l'únic que continua tancat.

Noticias relacionadas

contador