ep credit suisse
picture alliance / dpa - Archivo

El benefici de Credit Suisse ha crescut un 24% durant el segon trimestre de l'any, fins a 1.160 milions de francs suïssos. Els analistes esperaven que els guanys del banc se situessin en 838,9 milions de francs.

Des de l'entitat suïssa defensen que aquestes xifres han tingut lloc enmig d'un "desafiador ecosistema econòmic" i després de dur a terme la reestructuració de les seves unitats de banca d'inversió.

"Les mesures que hem pres són les correctes i ajudaran a enfortir el nostre model integrat, convertint-nos en líders de banca d'inversió", ha assegurat el conseller delegat de l'entitat, Thomas Gottstein. Un dels canvis més sonats és l'ascens de Brian Chin per a liderar l'àrea de banca d'inversió en lloc de David Miller.

Credit Suisse subratlla a més que s'ha vist obligada a provisionar 296 milions de francs més durant el segon trimestre per fer front a possibles impagaments, que se sumen als 568 milions de francs provisionats al primer trimestre de l'any.

Des del banc han afirmat a la CNBC que estan "molt satisfets amb el seu segon trimestre" però alerten que les provisions al final del primer semestre de 2020 són 12 vegades més altes que les registrades durant el mateix període fa 10 anys, al 2010.

Noticias relacionadas

contador