ep un hombre con un telefono movil delante de un cartel de facebook
Carsten Rehder/dpa - Archivo

Facebook cau un 2% després de declarar uns ingressos de 28.070 milions de dòlars durant el quart trimestre, una xifra clarament per sobre de les estimacions, que anticipaven 26.400 milions. No obstant això, els inversors valoren de forma negativa l'alerta sobre l'evolució dels seus ingressos publicitaris.

  • 496,10$
  • 2,98%

La companyia ha confirmat que les seves vendes per publicitat poden veure afectades pels canvis imminents en l'iOS 14 d'Apple i una reversió en les tendències pandèmiques.

De tornada als seus resultats, Facebook ha publicat un benefici per acció (BPA) de 3,88 dòlars, xifra que ha superat els 3,20 dòlars que anticipava el consens. El seu benefici net trimestral ha pujat fins als 11.219 milions de dòlars des dels 7.349 milions del mateix període del l'any anterior.

El seu director financer, David Wehner, ha assenyalat que "durant la primera meitat de 2021, estarem travessant un període de creixement que es veurà afectat negativament per la reducció de la demanda de publicitat durant les primeres etapes de la pandèmia.

Com a resultat, esperem que les taxes de creixement interanual en els ingressos totals es mantinguin estables o s'accelerin modestament de manera seqüencial durant el primer i segon trimestre del 2021. Durant la segona meitat de l'any, travessarem períodes de creixement cada vegada més forts", ha afegit.

"Hem tingut un final d'any sòlid, ja que les persones i les empreses van continuar utilitzant els nostres serveis durant aquests temps difícils", ha explicat Mark Zuckerberg, fundador i director executiu de Facebook, en un comunicat.

"Estic entusiasmat amb el nostre full de ruta de productes per 2021 a mesura que creem formes noves i significatives de crear oportunitats econòmiques, construir una comunitat i ajudar a les persones a divertir-se", ha afegit.

Noticias relacionadas

contador