coinbasecb1

Les accions de Coinbase cauen gairebé un 13%, després que la borsa de criptodivises incomplís les estimacions al seu darrer trimestre. La plataforma de compravenda de criptomonedes va arribar a caure un 15% després de reportar una pèrdua neta de 430 milions de dòlars al primer trimestre, o d'1,98 dòlars per acció, enfront d'un benefici de 3,80 dòlars per acció al mateix trimestre del 2021. Els ingressos van ser d'1.165 milions de dòlars, una mica més que els 1.597 milions de dòlars de fa un any.

Els analistes esperaven una pèrdua d'un cèntim per acció amb uns ingressos de 1.500 milions de dòlars.

Les mètriques de l'empresa van baixar en tots els àmbits, amb menys usuaris que fan menys operacions. Els usuaris de transaccions mensuals al detall van caure fins als 9,2 milions durant el trimestre, en comparació amb els 11,4 milions del trimestre anterior, i el volum d'operacions va ser de 309.000 milions de dòlars, en comparació amb els 547 milions. Els actius a la plataforma també van caure fins als 246.000 milions de dòlars, enfront dels 278.000 milions.

En una carta als accionistes, Coinbase va assenyalar que al primer trimestre del 2022 va continuar una tendència tant de preus més baixos de criptoactius com de volatilitat que va començar a finals del 2021. Es diu que les condicions del mercat han impactat directament en els resultats de Coinbase.

"Això no ens pertorba, perquè sempre hem pres una perspectiva a llarg termini sobre l'adopció de les criptos", va dir la companyia. "Podem obtenir un benefici quan els ingressos són alts, i podem perdre diners quan els ingressos són baixos, però el nostre objectiu és operar aproximadament l'empresa al punt d'equilibri, suavitzat amb el temps, de moment".

Un cop més, Coinbase no ha donat una perspectiva sòlida, sinó que ha fet declaracions generals sobre el mercat.

L'empresa ha afirmat que se sent encoratjada pel paper cada vegada més important que exerceix la criptografia al món, com l'ajuda per recaptar diners per a Ucraïna. Coinbase també ha citat les ordres de l'administració dels EUA de Joe Biden i la decisió del govern del Regne Unit d'adoptar el cripto com a prioritat estratègica com un augment de la rellevància global del cripto.

"Amb estimacions que gairebé el 20% dels nord-americans han utilitzat o comerciat amb cripto aquests dies relativament primerencs, creiem fermament que el futur és brillant", afirma la secció de previsió. "Els principis fonamentals de les criptomonedes -que són instantànies, no tenen fronteres, no tenen despeses ni intermediaris ineficients i són natives d'Internet- donen pas a un futur increïblement emocionant i transformador".

Noticias relacionadas

contador