787 boeing

Els beneficis de Boeing han tornat a enlairar-se, atorgant a la companyia un resultat positiu durant el segon trimestre per primer cop en dos anys, segons informa la companyia. D'aquesta manera, ha obtingut uns guanys de 567 milions, que es tradueix en 0,40 dòlars per títol, enfront de les pèrdues de 0,87 dòlars que preveien els analistes. Això li ha servit per pujar en borsa a prop d'un 5%.

  • 168,13$
  • 0,79%

D'aquesta manera, la fabricant d'aeronaus torna al camí positiu del creixement gràcies a la recuperació de les vendes en diverses de les línies de negoci. Un dels seus vaixells insígnia, el 737 Max, que va tenir paralitzats els seus vols pels accidents de 2018 i 2019 en què van morir 346 persones obligant la companyia a realitzar canvis en els sistemes de control, ha recuperat els nivells de demanda gràcies a les comandes de United Airlines i Southwest Airlines.

Els ingressos de la unitat d'avions comercials han augmentat un 270% fins arribar als 6.020 milions. Malgrat això, aquesta divisió mostra un marge negatiu del 7,8%. Un dels majors llasts, en aquest sentit, és el 787 Dreamliner de fuselatge ample. A principis de mes Boeing ja va avisar que endarreriria el lliurament d'aquest tipus d'aeronaus després de trobar un altre defecte en la seva producció.

Les vendes a l'àrea de defensa també han augmentat un 4%, arribant als 6.880 milions de dòlars.

D'aquesta manera, els seus ingressos totals s'han disparat un 44% fins a fregar els 17.000 milions de dòlars.

"Tot i que encara ens queda un camí per recórrer abans que es produeixi una recuperació completa, és encoratjador veure que el mercat comercial està millorant, gràcies a la contínua distribució de vacunes i a l'augment de la demanda de viatges, especialment als mercats nacionals" , ha dit aquest dimecres el conseller delegat Dave Calhoun en una nota als treballadors i que recull CNBC.

Noticias relacionadas

contador