boeing-mise-sur-l-ouvrier-bionique-pour-sortir-plus-de-dreamliner

Boeing puja un 2% a la preobertura de Wall Street després d'haver reconegut pèrdues de 641 milions de dòlars aquests tres primers mesos de l'any. La nord-americana ha anunciat a més que tornarà a reprendre la fabricació del seu polèmic 737 Max.

  • 170,67$
  • 0,18%

Concretament, Boeing ha anunciat que la seva producció es reprendrà a un ritme suau enguany. De cara a 2021, preveu que s'acceleri, fins a la fabricació de 31 d'aquestes aeronaus al mes. Amb tot, reconeix que els costos poden incrementar-se,i la companyia ha anunciat una reducció del 10% de la seva plantilla.

Boeing ha finalitzat el trimestre amb un BPA d'1,70 dòlars respecte als 2,04 dòlars estimats. Els seus ingressos s'han situat en 16.910 milions enfront dels 17.200 milions anticipats pels analistes.

El trànsit aeri només als EUA s'ha desplomat un 95% en aquest període respecte a l'any anterior. Dave Calhoun, CEO de Boeing, ha reconegut davant els seus accionistes que probablement es trigarà entre dos i tres anys a recuperar la demanda de 2019.

Boeing és una de les companyies que s'han acollit al paquet d'ajudes dels EUA. Calhoun sospesa la possibilitat que la fabricant permeti l'entrada del Govern en el seu capital en pagament pel rescat econòmic.

Noticias relacionadas

contador